Què en pensem?

Avui en dia hi ha persones que es senten amenaçades tan sols amb mirades, mirades plenes d’odi, d’ignorància i por. Por, per no saber afrontar una de les realitats més grans en aquest món i una de les menys valorades. Aquestes persones experimenten diferents fases d’afectació, ja que dia rere dia es veuen perjudicades pel simple fet que altra gent està en contra de la seva orientació sexual. Aquests dies, tenen els sentiments més sensibles i malignes a flor de pell. Per superar-ho, necessiten dies i dies, tot i així molts no poden evitar donar importància a les crítiques.

Primerament, nosaltres creiem que no s’ha de jutjar a les persones només per l’aparença i sense saber mínimament res d’ella. Pensem que no a tothom li ha d’agradar el mateix i estar en comú amb tot, atès que si no hi hagués aquesta varietat d’opinions, de pensaments i de perspectives de veure les coses no hi hauria diversitat i evolució en cap indret del món.

Com bé va dir Albert Einstein, “No podem resoldre problemes pensant de la mateixa manera que quan els vam crear”. Això, ens diu que per trobar una solució a les coses, has de canviar de pensaments, has de ser més objectiu i més positiu per tal de veure la realitat d’una forma més oberta i pensar que tothom i tot pot patir canvis ja siguin bons o dolents i l’única manera és adaptar-se i creure que podem trobar-hi alguna cosa bona.

Font: pintherest.eu
Autor –